Nyhet!

Speltips: Burnley – Everton (Premier League)

Denna match inleder denna Premier League omgång. Burnley tar emot Everton, två lag som inte är i sin bästa form om man ser till de fem senaste matcherna. Men ser man till trupperna så är ett av lagen betydligt starkare och kan avancera till en fjärdeplats i tabellen vid vinst.

Match: Burnley – Everton
Speltips: 
Everton fulltid
Odds: 
2.00
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Burnley ligger nästsist i tabellen och man är ett lag som kommer ha det tufft att stanna i Premier Leauge. Man har skrapat ihop 5 poäng på de inledande nio matcherna. Och ska man lyckas stanna kvar i den engelska högstaligan så är det inte mot Everton man behöver ta poäng. Man spelar en extremt destruktiv fotboll och man låter motståndarna hålla i bollen. Men Ancelottis Everton är också bra försvarsmässigt och hemmalaget kommer få det svårt att få några riktigt bra målchanser själva.

Everton har fått ihop ett bra lag både offensivt och defensivt. Och trots att man inte är i så bra form så är Burnley ett sådant lag som man ska slå. Det passar Everton att vara bollförande för man gör mycket mål med sin anfallare Calvert-Lewin på inlägg, vilket vanligtvis är Burnleys starka sida. Men nu kommer man få det väldigt tufft att hålla koll på engelsmannen, samtidigt som skickliga James Rodriguez och Richarlison kommer göra det jobbigt för Burnley. Och även om man saknar båda ytterbackarna så ställer Everton upp med ett bra lag.

Detta är en match som Everton måste vinna om man ska ha chans på europaplatserna. Man har flera stjärnspelare som kommer hota Burnley försvaret i varje anfall. Då de erbjuds så pass högt odds på en bortavinst trots att Everton inte har några skador på de offensiva spelarna, väljer undertecknat att klippa detta spel!

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]