Nyhet!

Speltips: Burnley – Tottenham (Premier League)

En inttressant match ska spelas på de engelska öarna då Burnley ska försöka stå emot starka Tottenham. Burnley ska försöka ta sin första tre poängare medans Tottenham har möjlighet att kliva upp på femte plats vid vinst.

Match: Burnley – Tottenham
Speltips: 
Under 3.5 kort i matchen
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Burnley kommer ligga extremt lågt denna match, vilket man oftast gör. Men försvaret har inte sett lika bra ut som tidigare år då man släppt in 8 mål på 4 matcher denna säsong. Nu kommer man få göra ett hårt arbete för att lyckas hålla nollan mot Premier Leagues målfarligaste lag. Burnley kommer försöka hålla Tottenham utanför sig och inte låta de hitta de farliga ytorna. Så de kommer spela fysiskt men gör det oftast på ett smart vis.

Tottenham har spelat riktigt bra fotboll inledningsvis men man har också släppt in lite för mycket mål för att få med sig alla poäng. Mourinho har fått igång offensiven riktigt bra med både Kane och Son som levererar. Och det är mot just de låga försvaren man har gjort det bra. Idag möter man det stabbigaste laget i ligan och bör kunna göra flera mål. Gör man ett tidigt mål så kan det rinna iväg, vilket leder till att det blir lite kort i matchen eftersom det fysiska uteblir en hel del.

Jag tror på en match som Tottenham styr och med stor sannolikhet kommer att vinna med några bollar. Vilket kommer att göra att det blir lite kort utdelade från domare Michael Oliver. En domare som snittar 2.6 kort per match denna säsong. Herr Oliver har dessutom ett lägre snitt kort när det inte är jämna matcher vilket betyder att han håller en rätt hög nivå när bollförande lag möter ett defensivt lag.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]