Nyhet!

Speltips: Chelsea – Aston Villa (Premier League)

Det ska spelas en jämn match på förhand sett till tabellläget. Chelsea som underpresterat än så länge och Aston Villa som istället har överpresterat. Men detta är en match som Londonlaget behöver vinna för att komma i form igen. Förutsättningarna talar också för hemmalaget.

Match: Chelsea – Aston Villa
Speltips: 
Chelsea att vinna
Odds: 
1.74
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Chelsea värvade friskt inför denna säsong och man har på pappret ett av ligans allra bästa trupp. Men tränare Frank Lampard har inte fått det att stämma riktigt då lagets prestationer har varit ojämna. Det största problemet man har haft är att man inte kunnat vinna mot lag som på pappret är sämre. Och man kommer ifrån en förlust mot Arsenal. Men nu spelar man på hemmaplan mot ett Aston Villa som är svårslagna men samtidigt ett lag man ska slå. Chelsea har en bred trupp och de som startar denna matchen kommer vara otroligt vinstsugna.

Aston Villa är ett av säsongens sensation, då man lyckats ta 25 poäng på de 13 matcher man spelat. Mycket tack vare kaptenen Jack Grealish som har varit riktigt bra. Men till denna match kommer man ha sin försvarsgeneral Tyron Mings avstängd då han fick rött kort i senaste matchen. Mings som också har betytt extremt mycket för laget och dess framgång, och utan honom blir det tufft defensivt. Dessutom kommer laget vara trötta efter senaste matchen då man spelade med en man mindre i hela 45 minuter.

Chelsea kommer ha mer energi eftersom man har bredare trupp samtidigt som Villa spelade med en man mindre senast. I grunden är detta en match som Chelsea ska vinna, men med tanke på lagens form så har hemmalaget ett högt odds på sig. Ett odds undertecknat finner spelvärt.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.