Nyhet!

Speltips: Chelsea – Leicester (FA-Cupen)

Säsongen går mot sitt slut och det betyder att ett par cuper ska avgöras. En final spelas under lördagskvällen då Chelsea och Leicester möts. En turnering som det är prestige i eftersom det är den äldsta cupen i historien. En match de lär smälla en hel del i.

Match: Chelsea – Leicester
Speltips: 
Över 3.0 kort asian
Odds: 
1.675
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Rygga spelet hos Bet365

Chelsea kom in i denna säsongen med stora förhoppningar med flertalet nya värvningar. Men de fick en tuff start då prestationerna inte blev som tänkt. Men sedan Tuchel klev in som manager så har laget växt mycket. De har tagit sig till Champions League final men också FA-cup final. Blir det vinst i båda dessa så kommer det anses som en otrolig säsong. Men blir det tvärtom så är det istället ett stort misslyckande. Hur som helst är detta en match som Chelsea kommer styra och hålla mest boll i. Och vid bolltapp kommer de defensiva spelarna behöva ta taktiska frisparkar mot Leicesters snabba forwards.

Leicester har tagit sig till en cupfinal vilket inte är allt för vanligt. Och det betyder att hela truppen lär vara extremt taggade till denna match då de värderar cupsegrar mer än storlagen. De har blandat och gett under säsongen, där de inte sett bra ut spelmässigt de senaste matcherna. Men detta är endast en match vilket gör att det bara krävs en bra prestation. De kommer ligga lågt för att sedan kontra mot Chelsea.

När det är en viktig match likt denna så smäller det alltid extra då spelarna inte har något att förlora. Det är en cupseger som står på spel och då finns det ingen som chansar, utan krävs det ett gult så tas det. Kortkalas väntas!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]