Nyhet!

Speltips: Chelsea – Manchester City (Premier League)

Det ska spelas en intressant toppmatch mellan två lag i Premier League. En svårtippad match då båda lagen varit väldigt ojämna i sina prestationer. Dock känns matchbilden rätt självklar vilket gör att ett spel på hörnmarknaden ser extra fint ut.

Match: Chelsea – Manchester City
Speltips: 
Manchester City flest hörnor
Odds: 
1.75
Spelbolag:
Coolbet
Units: 
3/5

Chelsea har blandat och givit, nyförvärven i laget har inte riktigt presterat. Man har hamnat efter toppen och ligger just nu på sjätte plats. Vilket betyder att man behöver vinna denna match för att inte hamna allt för långt efter. De möter ett bollförande City, samtidigt som man själva är relativt trygga i sitt låga försvarsspel. Så man lär ligga lågt och försöka ställa om, en taktik som fungerat förr mot City. Chelsea snittar drygt 6 hörnor per match, men det är framförallt mot lågt stående lag som man får flest hörnor med sig. Och när man nu möter ett City så lär man inte alls få lika många hörnor som normalt sätt.

Manchester City har precis som Chelsea inte gjort sin bästa inledning i ligaspelet. De ligger på åttonde plats, men då har man 2 mindre matcher spelade än resterande lag. De behöver denna vinst för att visa att man ska utmana om titeln i år igen. Man tror oerhört mycket på sin spelidé vilket är att vinna bollinnehavet och på så sätt anfalla mer än motståndarna. Ett spelsätt som leder till många hörnor. City snittar i nuläget 6.8 hörnor per match vilket är högst i ligan tillsammans med Aston Villa.

Det kommer bli en hård kamp ute på planen när två av ligans klart bästa lag ställs mot varandra. Bortalaget kommer hålla i bollen vilket tvingar Chelsea att backa hem. Vilket gör att City kommer skapa flest hörnor då man anfaller från sina kanter.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.