Nyhet!

Speltips: Chelsea – Newcastle (Premier League)

Det ska spelas två Premier League matcher ikväll. Där en match ska spelas mellan lag som ligger i olika delar av tabellen. Topplaget som ska försöka klättra upp på fjärdeplats när man nu tar emot Newcastle. En match som jag tror kommer bli ganska fartfyllt trots att hemmalaget lär dominera bollinnehavet. 

Match: Chelsea – Newcastle
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.73
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
1

Chelsea har sett betydligt bättre ut sedan man gjorde sig av med Frank Lampard och fått in sin nya tränare Thomas Tuchel. Man gillar att hålla i bollen och har ett helt annat tålamod nu. Något som gör att man kommer till bättre lägen själva men också ger en hel del yta till sina motståndare då man spelar en 3-backslinje. I snitt blir det 2.7 mål i Chelseas matcher då man räknar in både mål gjorda och insläppta. När man nu ställs mot ett stabbigt Newcastle så lär man skapa en hel del målchanser, och man har flera spelare i laget som har motivation att göra mål framåt.

Newcastle ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Men trots dåliga prestationer i de flesta matcherna under säsongen så har man ändå lyckats få med sig poäng lite här och där. Och i de tre senaste matcherna så har man faktiskt sett helt okej ut, framför allt offensivt. De snittar över 1 mål per match och kommer kunna kontra på Chelsea. Både Almiron och Saint-Maximin är sylsnabba och när Chelsea går framåt med nästan hela laget så uppstår ytor.

Chelsea är bra just nu och hade blivit förvånad ifall de inte lyckas göra 2-3 mål själva. Dessutom har Newcastle steppat upp och gjort 6 mål på sina 3 senaste matcher. Överspelet gillas i detta möte!

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]