Nyhet!

Speltips: Chelsea – Rennes (Champions League)

Chelsea står som hemmalag i kvällen Champions League mot franska Rennes. Chelsea har chansen att få ett försprång i tabellen vid vinst, samtidigt som det är en måstematch för Rennes om man ska ha chans att ta sig till slutspel. Resultatmässigt är Chelsea favoriter, men vi erbjuds ett bra odds på ett kortspel.

Match: Chelsea – Rennes
Speltips: 
Över 4.0 kort asiatiskt handikapp
Odds: 
1.975
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Chelsea startade med att spela oavgjort mot Sevilla, en match som var jämn. Det blev inga mål men det blev 5 gula kort, varav Chelsea tog 3 av dom. I senaste matchen så vann man enkelt mot Krasnodar med hela 4-0, där Chelsea inte fick något gult fastän man gjorde 12 regelbrott under matchen. Nu möter man ett Rennes som förmodligen kommer stå upp lite bättre än Krasnodar och inte förlora lika stort.

Rennes spelade oavgjort mot Krasnodar i sin första match. En match som slutade med 5 gula kort och där Rennes tog 3. Man gjorde hela 22 stycken regelbrott vilket är väldigt mycket. I sin andra match mötte man Sevilla och gav de en ordentlig kamp där Sevilla endast lyckades vinna med 1-0. Men även i denna match tog Rennes 3 gula kort, mycket på grund av att man gjorde 19 regelbrott under matchen.

Det kommer bli mycket krig ute på planen mellan dessa två lag. Rennes snittar 20 regelbrott i Champions League än så länge och kommer försöka få Chelsea ur balans så gott det går. Man snittar 3 kort per match i tuneringen och mycket talar för at man behöver ta några taktiska kort även idag. Chelsea har gjort 24 regelbrott i sina två första matcher, och nu ställs man mot Rennes som får en del frisparkar med sig också.

Domare Davide Massa dömer matchen och han snittar 29 regelbrott per match, och 4.6 kort per match vilket gör detta spel väldigt bra. Spelet kommer Chelsea föra men lyckas man inte göra mål tidigt så kan det bli ett frusterat lag som tar onödiga kort. Detsamma gäller Rennes ifall man släpper in ett mål tidigt, för då har man plötsligt inget att förlora och kommer bli desperata.

Rygga spelet hos Bet365

 

5 eller fler kort = vinst

4 kort = insatsen tillbaka

0-3 = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]