Nyhet!

Speltips: Chelsea – Sevilla (Champions League)

Det är premiär för årets upplaga av Champions League. Redan i gruppspelet bjuds det på flertalet intressanta matcher i vanlig ordning. En match som undertecknat finner både rolig och spännande med tanke på att det är två lag som har sina styrkor i motsatt riktning. 

Match: Chelsea – Sevilla
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.78
Spelbolag: 
Betfair
Units: 
3/5

Hemmalaget Chelsea är som de flesta vet ett lag som väldigt ofta spelar målrika matcher. Man gör nästan alltid mål men släpper samtidigt in mycket också. Man har spelat fem matcher i Premier League än så länge, där det har blivit 13 mål framåt och 9 insläppta. Ett  snitt på 4.4 mål per match. I dessa matcher har man i de flesta fall varit favoriter till att vinna, vilket betyder att man släpper in väldigt mycket mål mot sämre motstånd. I denna match möter man ett lag som är jämnbra med sig själva och det kommer göra att försvaret kommer få det jobbigt även nu.

Sevilla har startat säsongen sådär med blandade resultat. Man har inte riktigt fått i ordning balansen i laget vilket också resultaten visar. Dock fick man med sig ett oavgjort resultat mot Barcelona förra veckan vilket får ses som godkänt. Hur som helst så är man ett bättre lag defensivt än Chelsea men man är inte felfria, utan det säger mer hur dåliga Chelseas försvar egentligen är. Men man snittar totalt 2 mål i sina matcher i La Liga, vilket inte säger så mycket om Sevilla utan mer om skillnaden mellan Premier League och La Liga. Sevilla har en bra offensiv som kan göra mål, och lär kunna få in någon boll bakom Chelsea målvakten.

Chelsea har ett väldigt bra anfallsspel som hotar varenda försvar det ställs mot. Sevilla kommer ha det tufft att hålla tätt, särskilt när Chelsea får tillfällen att kontra på dom. Det är två lag som kommer från dåliga resultat i helgen vilket kommer göra att man sätter gasen i botten från start och vill sätta avtryck på den nya Champions League säsongen. Jag tror på mycket mål då båda lagens offensiv är bättre än lagens respektive försvar.

Rygga spelet hos Betfair

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]