Nyhet!

Speltips: Chelsea – Tottenham (Premier League)

Ikväll spelas ett hett londonderby mellan rivalerna Chelsea – Tottenham. En klurig match som kan sluta lite hur som helst då båda lagen är inne i en fin form. I denna match har jag funnit ett bra spel på kortmarknaden då detta möte brukar bli väldigt fysiskt.

Match: Chelsea – Tottenham
Speltips: 
Chelsea +0.0 kort asiatiskt handikapp
Odds: 
1.70
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Chelsea kommer föra denna match då den nya tränaren Thomas Tuchel förespråkar det. Man kommer försöka hitta igenom mot ett lågt stående Tottenham. Samtidigt kommer Spurs sticka på sina kontringar med Son, vilket gör att Chelsea kommer få ta på sig gula kort när man hamnar i situationer då Tottenham kontrar. Chelsea har en förmåga att tappa boll vid fel tillfälle vilket gör att man åker på omställningar.

Tottenham vill ligga defensivt för att göra det jobbigt för motståndarna. Man spelar fysiskt men det gör Chelsea också, vilket gör att jag tycker lagen ska ha lika stor chans att få flest kort. Men när vi nu får ett odds där insatsen går tillbaka vid lika många kort utdelade, så ser jag det som spelvärde. För Spurs har spelare som Son och Bergwijn som får med sig mycket frisparkar då man är bra på att både utmana men också hålla emot motståndare.

Varje gång dessa två lag möts så smäller det på rejält. Alla spelare på plan vet hur mycket det betyder för fansen att vinna mot sina bittra rivaler. Med det i bakhuvudet så ger spelarna det lilla extra i närkamperna. Enligt mig så ska detta vara lika stor chans för båda lagen att få flest kort som tidigare skrivet, vilket gör att jag tar detta spel med glädje!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]