Nyhet!

Speltips: Chelsea – West Ham (Premier League)

Chelsea behöver 3 poäng för att ta sig upp på en femte plats i tabellen, samtidigt som West Ham kan klättra upp till sjätte plats vid seger. Ett londonderby som alltid brukar bli jämnare än vad man tror på förhand. Jag har vänt mig till hörnmarknaden och tycker mig ha funnit ett bra spel.

Match: Chelsea – West Ham
Speltips: 
West Ham +3.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.90
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Chelsea är favoriter att vinna denna match, men man saknar troligtvis sin back Kurt Zouma på grund av skada. Något som påverkar laget väldigt mycket på offensiva hörnor. För Zouma är lagets klart bästa huvudspelare och utan honom så blir man betydligt ofarligare. Det som då blir skillnad är att West Ham kommer kunna försvara sig enklare på defensiva hörnor, vilket leder till att man kommer kunna nicka bort bollen istället för att bli tvungna att slå ut bollen till ny hörna. Denna säsongen så har Chelsea fått med sig 70 hörnor, ett snitt på 5.38 hörnor per match. Ingen jättehög siffra.

West Ham har presterat väldigt bra denna säsong och man har ett gott självförtroende inför denna match. Man tror på sin matchplan och kan slå de flesta lag en bra dag. Men ser man till de offensiva hörnorna så är det något man är relativt bra på. Både Ogbonna och Soucek är ständiga hot, vilket gör att West Ham mer än gärna avslutar ett anfall med en hörna då man vet att man är farliga där. Man har skapat 63 hörnor denna säsong, ett snitt på 4.85 hörnor per match. Alltså nästan lika många hörnor som Chelsea.

Matchbilden kommer Chelsea utan tvekan att föra, men West Ham trivs med det och är bra på att ställa om. I dessa omställningar så får man också med sig hörnor då man ser sin chans att skapa oreda. Enligt mig är denna hörnlina väldigt hög med tanke på att lagen ungefär får lika många hörnor. Då Zouma förmodligen inte är med så gör det bara spelet bättre.

Rygga spelet hos Bet365

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.