Nyhet!

Speltips: Crystal Palace – Arsenal (Premier League)

Det ska spelas ett nytt Londonderby i Premier League när Arsenal kommer på besök på Selhurst Park. Två lag som har lite olika formkurvor och som inte har någon större motivation än tabellplacering. Jag kan se matchbilden framför mig vilket gör ett specifikt hörnspel bra.

Match: Crystal Palace – Arsenal
Speltips: 
Crystal Palace +2.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.925
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Rygga spelet hos Bet365

Arsenal gör en katastrofal säsong då de ligger på niondeplats i ligan vilket inte är godkänt för att vara den storklubb man är. De spelar en ganska rak fotboll där de försöker hitta in i mitten för att sedan nå anfallarna, något som inte leder till överdrivet med hörnor. Till skillnad från City och Liverpool som skapar sina lägen utifrån kanterna vilket betyder fler hörnor. Hur som helst så snittar Arsenal 5.25 hörnor per match, där de får mest hörnor i de matcher man ligger under. Men då det finns en relativt stor chans till att man lyckas göra första målet i denna match så leder det till att de inte skapar så många hörnor.

Crystal Palace istället är ett av de mest defensiva lagen i hela ligan. De spelar extremt rakt och försöker hitta kontringar med bland annat Wilfred Zaha. En spelstil som ofta leder till hörnor då man både viker in med sina yttrar för skott och inlägg, men också där de fyller på med spelare i offensivt straffområde för att skapa oreda. Palace snittar 4 hörnor per match vilket är en bra siffra med tanke på sitt bollinnehav. Man skapar sina farliga chanser på fasta situationer vilket också gör att man söker upp hörnsituationerna.

Det kommer bli en match där Arsenal tvingas att ha bollen, något som Palace vill för att sedan ställa om och hitta sina målchanser. Skulle Arsenal göra första målet så är det istället Palace som behöver ta initiativ.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]