Nyhet!

Speltips: Crystal Palace – Brighton (Premier League)

Det är en hel del bra matcher denna Premier League helg. Och den mellan Crystal Palace och Brighton må inte vara en av de allra bästa. Men det finns ett bra värde på hörnmarknaden där bortalaget borde vara favoriter i att få flest hörnor.

Match: Crystal Palace – Brighton
Speltips: 
Brighton +0.5 hörnor
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Crystal Palace är ett av de mest defensiva lagen i ligan. Man föredrar att låta motståndarna föra spelet och istället satsa på sina sylvassa kontringar som man är bra på. Förra säsongen var man på nummer 13 sett till mest bollinnehav, vilket inte betyder att man är dåliga. Men det leder till att man skapar färre hörnor än de som har mer bollinnehav. För bollinnehav gör att man skapar hörnor eftersom man har mer boll på offensiv planhalva. Hörnor var man dessutom femte sämst på att skapa i ligan, vilket talar för min teori att de med bollinnehav skapar mer hörnor.

Brighton har spelat riktigt bra fotboll denna säsongsinledning, vilket man ej och för sig också gjorde ifjol men nu har man börjat få resultaten med sig. Man är ett lag som vill föra spelet och tränaren Graham Potter utvecklar laget för varje vecka som går. Man var nummer 7 i högst antal bollinnehav i ligan, vilket är väldigt mycket med tanke på att man var ett lag som slogs för sin överlevnad. Men man klarade sig kvar, mycket med hjälp av att man trodde på sin spelidé. Sitt roliga spel gör också att man blir mer konstruktiva än andra lag och på så sätt skapar hörnor när man spelar runt försvaren och försöker hitta de tomma ytorna.

Denna match kan sluta hur som helst då båda lagen är väldigt jämna resultatmässigt. Men jag tror på en ganska trögstartad match som Brighton kommer försöka dra upp tempot i, men som Palace kommer ligga bra defensivt. Denna matchbild gör att jag tror på fler hörnor för bortalaget Brighton. Förra säsongen så fick Brighton flest hörnor båda matcherna lagen emellan, vilket egentligen inte säger så mycket då mycket händer på en säsong. Men eftersom båda lagen har ungefär samma trupp som då och då Brighton har ökat sitt bollinnehav ytterligare, så ser jag detta som ett fint spel.

Brighton flest hörnor = Vinst

Båda lagen lika många hörnor = Vinst

Crystal Palace flest hörnor = Förlust

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.