Nyhet!

Speltips: Crystal Palace – Manchester United (Premier League)

Det ska spelas en intressant match ikväll när United åker till London för att möta Crystal Palace. En man som man är favoriter i men som inte kommer bli enkel på något sätt. För hemmalaget är bra på att försvara vilket ofta gör det tufft för deras motståndare.

Match: Crystal Palace – Manchester United
Speltips: 
Under 10.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.75
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Crystal Palace är ett lag som ständigt klarar sig från bottenstriderna men som inte kommer mycket högre upp i tabellen heller. Man spelar en destruktiv fotboll och skapar sina målchanser på kontringar. Något som gör att man skapar väldigt lite hörnor. Denna säsongen har man fått nästminst hörnor med sig med ett snitt på 3.8 hörnor per match vilket säger en hel del. I sina omställningar spelar man rakt och tvingar inte sina moståndare till rensningar ut till hörna. Så man är ett hörnsnålt lag på grund av sin taktik.

Manchester United är ett bra lag som gör mycket mål. Och ofta betyder det att om man ligger högt upp i tabellen så har man mycket bollinnehav vilket i sin tur gör att laget får mycket hörnor med sig. Men det är inte fallet med United. För även om man ligger på andraplats just nu så är man på plats nummer nio i flest skapade hörnor i ligan. De snittar 5.2 hörnor per match vilket är relativt lågt med tanke på att man ligger i toppen.

Detta är en match som Crystal Palace kommer dra ner på tempot och försöka få United frustrerade. Något som kan leda till en hel del slarviga beslut från bortalaget. Trots att bortalaget är storfavoriter i denna match så är detta två hörnfattiga lag. Något som gör att fastän det är Palace man möter så betyder inte det att man kommer skapa mängder av hörnor.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]