Nyhet!

Speltips: Crystal Palace – Newcastle United (Premier League)

Innan lördagsmatcherna drar igång som vanligt, så är det en Premier League match som ska spelas under fredagskvällen. Där båda lagen ligger hyfsat till efter sina förutsättningar men där det självklart är viktigt att ta 3 poäng som alltid. Intressant spel på kortmarknaden står på agendan.

Match: Crystal Palace – Newcastle United
Speltips: 
Crystal Palace +0.5 kort asiatiskt handikapp
Odds: 
1.95
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Crystal Palace är ett fysiskt lag som är väldigt bra i sina bästa stunder. Man har ett par spelare som sticker ut och gör skillnad offensivt. Men deras klart bästa spelare Wilfred Zaha är inte redo för spel på grund av Covid-19. Det är en spelare som är riktigt bra på att utmana sina motståndare och får mycket frisparkar med sig, vilket leder till kort till de lagen som Palace ställs mot. Men då Zaha inte är med så får motståndarna enligt statistiken klart mindre kort utdelade.

Newcastle är precis som Palace ett fysiskt lag, men har en Saint-Maximin som Palace kommer behöva stoppa flertalet gånger. Och då Zaha inte spelar så kommer det vara Palace som drar på sig flest frisparkar. Sen spelar James McCarthy som har till uppgift att hålla koll på motståndarnas offensiva hot vilket gör att han tar en del kort, hela 8 stycken förra säsongen. Ifjol tog lagen ungefär lika många kort, vilket gör detta spel bra då det blir vinst ifall lagen får lika många kort denna match.

Det är två tuffa lag som möts och det lär bli en hel del närkamper, men då de båda lagen är väldigt lika i sin spelstil så tycker jag det ska vara 50/50 vem som får flest kort. Speciellt då Palace bästa spelare inte är med. 

Rygga spelet hos Bet365

 

Crystal Palace flest kort = Vinst

Lagen får lika många kort = Vinst

Newcastle flest kort = Förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]