Nyhet!

Speltips: England – Danmark (EM-semifinal)

I den sista av de två semifinalerna möts England och Danmark. England som övertygande vann över Ukraina med hela 4-0 och Danmark som fick en tuffare matchning mot Tjeckien där de tillslut vann med 2-1. England är klara favoriter inför matchen, men vi har sett flertalet matcher där de tippade vinnarna klev av som förlorare. Spelar Danmark lika strukturerat och synkroniserat som tidigare matcher kan allt hända. Den här semifinalen kommer garanterat bli händelserik.

Match: England – Danmark
Bet:
England, asien -1.0
Odds: 2,53
Spelbolag:
Pinnacle

Rygga spelet hos Pinnacle!

Danmark har gjort en helomvändning sedan starten av detta EM. Två förluster och vunnen måstematch i gruppspelet gör att de kliver igenom till åttondelsfinal. Ett spelsäkert och sammanhållet Danskt lag spelar över Wales, där resultattavlan visar 4-0. Och, som nämnt, en kvartsfinal där Tjeckien gjorde bra motstånd och hade sina farligheter men Danmark var för kompakta att tränga igenom. Förvisso har Danmark haft en någorlunda tacksam resa till semifinalen där de inte stött på någon av de största fotbollsnationerna i en utslagsrond, det mötet kommer nu. Det kommer bli intressant att se hur Danmark som lag kommer svara mot ett anfall som Englands, där allt går mycket fortare än mot till exempel Tjeckien. Även att möta ett försvar som Englands, där inga mål släppts in hittills i turneringen.

England har inte varit extremt effektiva målgörare med tanke på motstånd och vilka spelare de har i truppen. Det var ett målfattigt gruppspel med uddamålsvinster och ett dödläge som slutade 0-0. Därefter har de spelat upp sig och blivit farligare och farligare. Det kan nästan te sig som de spelat ihop sig. England har många unga talanger som Southgate ger chansen att visa vad de går för, vilket kan vara grunden till att de inte alltid är så samspelta i sista tredjedelen. I senaste matchen mot Ukraina fick de verkligen till det lilla extra. Sedan är Ukraina ett svagare lag än Danmark, i min mening, och England kommer får jobba hårdare för att komma till de farliga lägena.

Matchen på onsdag kommer onekligen bli rafflande. Troligen kommer England, initialt, att vara bollförande samt att de kommer skapa de farligaste situationerna. Fastän Danmark är ett bra lag så tror jag inte att de orkar hålla emot ett välspelande England. Jag tror även att England har tagit lärdom efter Spaniens blunder att inte backa hem efter 1-0, utan att fortsätta anfalla och utöka sin ledning för en säker vinst. Därför spelar jag på England med -1.0 i asiatiskt handikapp. Kör hårt!

Rygga spelet hos Pinnacle!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]