Nyhet!

Speltips: Everton – Brighton (Premier League)

Det är två lag med en bra säsonsinledning som ställs mot varandra under lördagen. Det är också två målfarliga lag som sällan lämnar en match mållös. Jag tror på mycket mål i en underhållanade match.

Match: Everton – Brighton
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds:
1.90
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Everton kommer från en 4-1 vinst i ligacupen, en match som man tillslut vann ganska komfortabelt då man drog iväg i andra halvlek. En stekhet Calvert-Lewin gjorde hat-trick, samtidigt som han leder skytteligan i Premier League efter 3 matcher. Man har spelat riktigt bra de första omgångarna, då man framförallt har gjort mycket mål. 8 mål på 3 matcher är mer än godkänt och det finns inget som tyder på att man inte kommer fortsätta prestera.

Brighton har precis som Everton startat säsongen bra med ett fint spel. Dessvärre har man inte lyckas tagit lika många poäng, men man har gjort bra matcher efter sina förutsättningar. Efter 3 ligamatcher har man gjort 6 mål och släppt in lika många. Alltså snittar man 4 mål per match spelad. När man dessutom möter ett målfarligt Everton så indikerar det på att det kan bli mycket mål åt båda håll.

Båda lagen vilade startspelare i veckans cupmatcher, vilket gör att det kommer vara bra tempo i matchen lagen emellan. Båda lagen har en tendens att släppa in mål trots att man spelar bra. Och det beror på att man är lag som inte väljer att minimera riskerna, utan man vill spela fotboll oavsett resultat. Det leder till att man begår misstag när man rullar runt bollen istället för att man rensar bort bollarna.

Det är en match som Everton vill vinna för att fortsätta vara obesegrade. Man kommer gå framåt från start och vilja göra första målet. Brighton kommer dock göra allt för att stå som vinnare och kommer spela sitt spel för att producera framåt. En målrik och underhållande match tror jag att vi får se!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.