Nyhet!

Speltips: Everton – Leeds (Premier League)

Det ska spelas en på förhand rolig match på Goodison Park då Everton tar emot Leeds. Två lag som är offensivt inriktade, vilket talar för en tempofylld match med en hel del målchanser. Men där jag riktat mig in på hörnstatistiken och tror mig funnit ett dunderspel!

Match: Everton – Leeds
Speltips: 
Över 10.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.85
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Everton har plockat in några väldigt bra lirare och har en intressant trio med James, Richarlison och Calvert-Lewin. Man utnyttjar den sistnämda genom att komma runt på kanterna och sedan slå inlägg på engelsmannen. En hel del inlägg kommer ifrån vänsterbacken Digne vilket betyder att det blir mycket hörnor från den kanten. Både denna säsong och förra säsongen så snittar man runt 5 hörnor per match, och när man nu är på hemmaplan så brukar de bli fler.

Leeds är ett bra lag som alltid satsar mycket framåt vilket leder till hörnor. I Premier League så skapar man 6 hörnor per match, vilket är en hög siffra med tanke på att man är nykomlingar. Men det är ingen nyhet att Leeds skapar många hörnor, för ser man till föregående säsong så fick man i snitt hela 7.7 hörnor per match i Championsship.

Detta är en match mellan två lag som är hörnglada, och enligt statistiken ska det bli runt 11-12 hörnor denna match. Vilket gör detta lir spelvärt. Insatsen tillbaka vid 10 hörnor dessutom! Då det finns chans till många mål så öppnar det upp för hörnor också, eftersom det inte blir någon stängd match på något sätt utan full fart framåt!

Rygga spelet hos Bet365

 

11 hörnor eller fler = Vinst

10 hörnor = Insatsen tillbaka

0-9 hörnor = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.