Nyhet!

Speltips: Everton – Manchester United (Ligacupen)

Den sista kvartsfinal spelas på Goodison Park då Manchester United gästar det blåklädda Liverpool laget. En match där viss rotation kan ske för båda lagen men också en match som kommer bli fysisk. Det är flera spelare i båda lagen som har till vana att ligga på gränsen och då Andy Madley dömer så kan de gula korten komma till användning.

Match: Everton – Manchester United
Speltips: 
Över 2.5 kort
Odds: 
1.61
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Everton är en klubb som inte vinner särskilt många troféer men nu har man tagit sig till kvartsfinal och är väldigt nära en cupfinal. Det gör att man kommer vara extra taggade till denna match då man ser sin chans att lyfta en pokal. Och även om det är bra att man är taggad så kan det också leda till att man ger det lilla extra i närkamperna som kan leda till gula kort. Man har spelare som Doucouré och Allan som tar flertalet kort per säsong och det är i viktiga matcher som denna de är extra heta i.

Manchester United är i en fin form och står som favoriter ikväll. Men det kommer bli en tuff match om man ska lyckas knipa en semifinal plats för Everton viker inte ner sig. United har spelare som Fred och McTominay som ofta hamnar i fysiska dueller, speciellt den förstnämda kan hamna lite fel på det och dra på sig både frisparkar och kort. Utöver det så möter man en Richarlison som är bra på att utmana vilket leder till att han får med sig en hel del frisparkar.

Detta är ett bra spel med tanke på att domare Andy Madley snittar över 3 kort per match, och då matchen spelas utan VAR-domare så kommer han inte hålla igen i sin bedömning. Jämn match som kommer bli fysisk gör att kortenspelet ser fint ut!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]