Nyhet!

Speltips: Everton – Sheffield Wednesday (FA-cupen)

Det är ytterligare ett lag som ska ta sig vidare till nästa steg av FA-cupen. Premier League laget Everton tar emot Championship laget Sheffield Wednesday. Två defensivt inriktade lag vilket betyder att det kan komma att bli en tempofattig match.

Match: Everton – Sheffield Wednesday
Speltips: 
Under 3.0 mål asian
Odds: 
1.64
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Everton är en av de mer defensivt inriktade lagen vilket betyder att man trivs att vara utan boll. Men då man möter ett lägre rankat lag så kommer man bli tvungna att föra spelet själva. Oavsett hur man spelar så är man stabila defensivt med en bra backlinje och en bra balans på mittfältet. Dock lär man rotera en del offensivt eftersom man har viktig ligamatch redan på onsdag, vilket betyder man kommer få det tuffare att göra mål framåt.

Sheffield Wednesday är ett väldigt målsnålt lag både framåt och bakåt. Man har spelat 23 matcher i ligan och har gjort 15 mål framåt, vilket gör att man kommer få det tufft mot Evertons försvar. Defensivt så har man släppt in 23 vilket är väldigt bra för att ligga i botten av tabellen. De trivs med att ligga lågt och kommer försöka utnyttja Evertons misstag.

Everton står som storfavoriter på hemmaplan, men man behöver trots allt göra jobbet. Bortalaget kommer tro på sitt försvar och försöka dra ner tempot.

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]