Nyhet!

Speltips: Everton – Tottenham (Premier League)

Det ska spelas en fredagsmatch i Premier League mellan två bra lag. Det skiljer endast 1 poäng i tabellen vilket gör detta till en väldigt viktig match. Men hemmalaget saknar sin bästa målskytt vilket påverkar hela lagets spel. Något som gör ett spel extra intressant.

Match: Everton – Tottenham
Speltips: 
Tottenham 0.0 hörnor asiatitsk handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag:Bet365
Units: 1

Everton startade säsongen väldigt bra. Främst för att Calvert-Lewin sprutade in mål men också för att James Rodriguez var extremt bra. De båda har tappat lite vilket har påverkat lagets resultat. Men till denna match är engelsmannen skadad och kan inte delta. Något som påverkar laget mycket. För att anfallaren är en nickstark spelare som är väldigt bra på att vinna inläggsdueller inne i straffområdet. Men när han inte spelare så slår Everton färre inlägg eftersom de inte har någon vass huvudspelare inne i straffområdet då. Och mindre inlägg betyder också färre hörnor. Laget trivs med att låta motståndarna hålla i bollen vilket också gör att moståndare ofta får fler hörnor än sig själva.

Tottenham började säsongen också bra precis som Everton. Men började spela dåligt allt eftersom. Kane och Son kunde inte producera lika mycket som de gjorde i starten, vilket inte är så konstigt. Hur som helst så är det en fantastisk offensiv laget besitter med ovan nämnda samt Bale och Moura. Något som skapar oreda mot alla försvar i hela ligan. Skott från fronttrion leder ofta till målvaktsräddningar eller skottäck som i sin tur ger hörnor till Londonlaget. Spurs föredrar inte att hålla i bollen men lär vara tvugna till det den här matchen då Everton saknar ett par lirare.

Det är två destruktiva lag som ställs mot varandra. Men där Tottenham besitter den klart vassare offensiven vilket gör att de är farligare framåt. Tycker linan är fel på detta spelet, framförallt när inte Calvert-Lewin spelar. Jag tror Tottenham får fler hörnor än Everton!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]