Nyhet!

Speltips: Everton – West Ham (EFL Cup)

Det är en intressant cupmatch under onsdagskvällen. Två formstarka lag ställs mot varandra, som dessutom har relativt breda trupper. Det är två målglada lag och det får mig att se en målrik match framför mig.

Match: Everton – West Ham
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds:
1.71
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

Everton har haft ett väldigt intressant transferfönster där man tagit in vädligt bra spelare. Man ser ut att kunna utmana topp 7 i Premier League på allvar nu för första gången på ett par år. Man har startat med full pott i ligan med 3 vinster på de 3 inledande matcherna. På dessa matcher har det totalt blivit 11 mål, vilket ger ett snitt på 3.67 mål per match. En statistik som tyder på att man gör mycket mål men också släpper till en del.

West Ham har inte riktigt inlett lika bra i ligan, utan man har 3 poäng inspelade på 3 matcher. Man har dock växt in i det och spelat bättre och bättre för varje match. Och det ser faktiskt bra ut spelmässigt till skillnad från förgående säsong. Hur som helst så har man ett snitt på 3 mål per match i de man spelat. Vilket också är högt med tanke på att man gjort lika många som man släppt in ungefär.

Det är en cupmatch som antagligen båda lagen kommer låta några andra få spela i, och då passa på att vila spelare som startat de inledande ligamatcherna. Hammers spelare Felipe Anderson, Yarmolenko och Lanzini är riktigt bra och kan med stor sannolikhet få starta denna match med tanke på att man var avbytare förra helgen. Everton istället kan också ställa upp med ett par väldigt bra lirare som förgående match satt bänk, tillexempel Bernard, Sigurdsson och Iwobi.

Det är en match som båda lagen kommer vilja vinna då det alltid finns chans att gå långt i denna tunering. Och även om lagen väljer att starta med bästa laget eller med några andra så har man starka lag oavsett. För man har breda trupper med välkända namn och det är offensiven som båda lagen har sin styrka i. Alltså kommer båda lagen kunna hota motståndarnas försvar. Mycket mål tror jag att vi får se och det bästa oddset finner vi hos Unibet!

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]