Nyhet!

Speltips: Fulham – Burnley (Premier League)

Under måndagskvällen ska en match mellan två bottenlag mötas. Sista chansen för Fulham ifall de mirakulöst ska fixa nytt kontrakt. Båda lagen har svårt att göra mål. Och när Fulham kommer styra denna match från minut så tror jag att det blir en chansfattig match med få mål.

Match: Fulham – Burnley
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.81
Spelbolag: Noaccountbet
Units: 
1

Fulham kom upp som nykomlingar inför säsongen och hade en tuff start. De låg länge sist, innan tränare Scott Parker bytte formation. För de gick över till en tre backslinje som passade truppen bättre. Men trots att laget spelade bättre så hade de svårt att vara effektiva och få med sig poängen. Något som gör att de nu befinner sig på artonde plats. Londonlaget har 9 poäng upp till säker mark med endast 4 matcher kvar. Så det ser inte ljust ut. Dock vill de avsluta snyggt och lär ha mycket boll denna match. Och då Burnley är bra på att ligga lågt så kommer inte Fulham kunna skapa allt för många målchanser.

Burnley är inte klara för Premier League nästa säsong, men skulle de lösa en poäng i denna match så blir de klara. Och bortalaget är det klart mest fysiska och destruktiva laget i ligan. Vilket gör att de varken gör så mycket mål framåt, men inte släpper in så mycket heller. De vill ligga lågt, men har inga snabba spelare att kontra på. Utan de vill få upp bollen i luften så att motståndarna får det tufft mot de starka spelarna.

Fulham kommer ha all boll medans Burnleys mål är att försöka skapa ett par fasta situationer där de har sina styrkor. Det gör att matchen lär vara väldigt stängd då Fulham kommer få problem att komma runt Burnleys defensiva mur. Målsnål match väntas!

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.