Nyhet!

Speltips: Fulham – Manchester United (Premier League)

Det ska spelas en match på Craven Cottage ikväll då det röda Manchester laget kommer på besök. En match som är viktig för båda lagen då hemmalaget behöver poäng för att inte hamna för långt efter i nedflyttningskampen. Bortalaget istället kan åter ta över förstaplatsen vid seger.

Match: Fulham – Manchester United
Speltips: 
Fulham +2.0 hörnor asiatiskt handikapp
Odds: 
1.825
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Fulham är ett spelande lag som är bekväma i att hålla i bollen. Och speciellt på hemmaplan så har man gjort flera bra matcher de senaste veckorna, bortsett från förra matchen mot Chelsea. Fulham snittar 4 hörnor per match i snitt, vilket inte är jättehögt men nu möter man ett lag som inte heller får med sig många hörnor. Vid underläge kommer Fulham vara tvungna att dra upp tempot själva och då lär man skapa fler hörnor än United. Bortalaget är dessutom ett av lagen som får flest hörnor emot sig då spelar som Wan-Bissaka och Maguire ofta rensar bort bollar ut till hörnor.

Manchester United föredrar att inte hålla i bollen för att sedan sätta press på motståndarna för att tvinga fram misstagen. Men även om man hamnar i underläge så brukar man aldrig skapa mängder utav hörnor eftersom man inte spelar en sådan possessionfotboll likt Liverpool och City. De snittar 4.9 hörnor per match vilket inte alls är långt ifrån Fulham med tanke på vart de bägge lagen ligger. Defensivt så hamnar man ofta i situationer där motståndarna får hörnor eftersom man pressar ut motståndarna mot kanterna vilket leder till hörnor.

Det är ingen enkel match för United alls då Fulham kan ställa till det. Och hörnmässigt tror undertecknat inte att bortalaget kommer skapa sina chanser utifrån kanterna, vilket gör detta till ett bra spel.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]