Nyhet!

Speltips: GIF Sundsvall – J-Södra

J-Södra gästar GIF Sundsvall på NP3 Arena den första juni men där lagen anländer olika formstarka. GIF har inlett bra och endast tappat poäng mot serieledande Värnamo och har i skrivande stund 14 poäng på sju matcher. J-Södra har inlett Superettan i moll med endast åtta poäng vinster på sju matcher.

Match: GIF Sundsvall – J-Södra
Bet:
GIF Sundsvall vinner och håller nollan
Odds:
3.65
Spelbolag: NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Tio mål på sju matcher för J-Södra är acceptabelt då de sålde sina två målgörare från förra säsongen, Edin Hamidovic med 11 mål och Amir Al-Ammari med 9 mål, under vinteruppehållet. Väger man in att fem av dessa mål gjordes mot Vasalund efter att Vasalund fått en man utvisad, får det annan betydelse.

Med det sagt är J-Södra ett lag som just nu har svårigheter att göra mål och släpper in, i snitt, ett mål per match. Årets insläppta mål är i linje med förra säsongens insläppta, i snitt 1,1 mål per match. Ställs J-Södra mot strukturerade lag med välsynkroniserade lagdelar ser det svårt ut att bryta igenom.

GIF Sundsvall har, som nämnt, haft en bra start i Superettan och har bäst målskillnad i dagsläget, 13 gjorda och sju insläppta. Till skillnad från J-Södra är dessa utspridda över alla spelade matcher. Med närmare 2 mål per match i snitt mot varierat motstånd känns det resonabelt att GIF Sundsvall petar in ett eller två mål under tisdagens match.

Både GIF Sundsvall och J-Södra är två lag med relativt få insläppta mål. Tisdagen kommer troligen bjuda på en defensiv match där GIF Sundsvall vinner med nollan i behåll då J-Södra har problem att punktera etablerade lag, som GIF Sundsvall.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]