Nyhet!

Speltips: Hammarby – BK Häcken (Final Svenska Cupen)

På söndag går Svenska Cupens final av stapeln och Häcken gästar Hammarby på Tele2 Arena. Det är två lag som inlett Allsvenskan under sina egna ambitioner men som vi vet kan prestera när det väl gäller. Kommer Häcken kunna följa sina damers fotspår och ta hem trofén?

Match: Hammarby – BK Häcken
Speltips: Vinst Hammarby
Odds: 2.35
Spelbolag: Noaccountbet

Gå till Noaccountbet

Häcken som går från att sluta på en tredjeplats säsongen 2020 till att efter åtta matcher ligga sist är ett scenario de inte var beredda på. Endast en vinst på åtta matcher i ryggen bortsett från matcherna inom Svenska Cupen tyder på att något inte klaffar för dom just nu. Trots detta får Häcken inte underskattas, deras vinst var den senaste matchen och de kan göra mål när chanser ges. Deras anfallare Jeremejeff ligger tvåa i skytteligan med 5 mål. Dessvärre släpper de även in mål, 10 gjorda och 12 insläppta. Vid deras förluster mot Örebro och Halmstad är det insläppta mål efter minut 80 som både vänder ledning till underläge och sedan avgör matchen. Det kommer bli viktigt att täta till in i det sista.

Hammarby har haft en acceptabel inledning, vunnit de matcher som de ska och utmanat i toppmötena som tyvärr inte räckt till under våren. De är farliga framåt, kommer till chanser och gör mål. Men de, liksom Häcken, släpper även in mål. 14 gjorda mål och 13 insläppta mål på 8 matcher. De har däremot mött tuffare motstånd än Häcken hittills i Allsvenskan, så visst överseende ges. Hammarbys nyförvärv Selmani har getts förtroende i flertalet matcher men inte skapat många poäng. Vänsterforward Ludwigson väger upp detta genom fyra gjorda mål. Det krävs en mer övertygande, klinisk forwardstrio för att lägga fler units på Hammarby i dagsläget.

Söndagen bjuder på en fartfylld match mellan två offensiva lag där många chanser kommer träda fram. En match där nerver spelar in och de mer erfarna spelarna får ta kommando och leda sina lag. Häcken kommer antagligen inte orka hela matchen i positionsspelet och ytterligare chanser kommer därmed uppstå sista kvarten. Hammarby kommer troligtvis vinna finalen på ordinarie tid.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]