Nyhet!

Speltips: Italien – Österrike (åttondelsfinal)

Det är äntligen dags för EM att gå in i slutspelsfasen. I den andra åttondelen ställs ett starkt Italien mot Österrike. Italien har haft en defensiv som har gjort jobbet. I dem tio senaste matcherna har Gli Azzurri släppt in 0 mål och gjort 28. Österrike har inte alls samma siffror och har inte heller sett lika övertygande ut under mästerskapet.

Match: Italien – Österrike
Bet: 
Italien vinner med noll insläppta mål
Odds: 
2.18
Spelbolag:
 NoAccountBet

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Italien dansade igenom sin grupp med sju gjorda mål, noll insläppta mål och nio poäng. Defensiven har varit kompakt och backgeneralen Chiellini har visat varför han är viktig för laget. Framåt har Gli Azzurri flera olika alternativ som alla är farliga på sitt sätt. Helheten som Italien visar är övertygande och har fått flera experter att hålla dem att gå långt i mästerskapet.

Österrike har i sin tur gjort fyra mål i gruppspelet och släppt in tre. I sista matchen (1–0 mot Ukraina) säkrade laget andraplatsen med sina sex poäng. Jag brukar tycka att Österrike blandar och ger. Truppen är i sig också stabil men mot Italien kommer Alaba, Gregoritsch, Sabitzer och company få det svårt.

Matchbilden lär präglas av Italien som vill gå framåt och tidigt sätta ett ledningsmål för att sedan kontrollera matchen. Österrike lär i sin tur jaga kontringar och leta fasta situationer där det finns flera starka spelare. Men sammantaget tror jag att Italiens svit med noll insläppta mål lär fortsätta samtidigt som de själva tar sig vidare till kvartsfinalen.

Rygga spelet hos NoAccountBet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]