Nyhet!

Speltips: Jönköping Södra – Akropolis (Superettan)

Det har gått 8 matcher i Superettan och det är dags för nionde omgången. I denna match möts två lag som inte startat bra, vilket gör detta till viktiga poäng. Det gör att jag tror på två försiktiga lag inledningsvis och med tanke på att det är lag som har sina styrkor i försvaret så talar det för en målsnål match.

Match: Jönköping Södra – Akropolis
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.83
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Jönköping har varit ett topplag i Superettan sedan de åkte ut Allsvenskan för ett par år sedan. Förra säsongen blev det en tredjeplats i tabellen vilket gjorde att det blev uppflyttningskval. Där ställdes man mot Kalmar, vilket var numret för stort. Så inför denna säsong hoppas klubben på toppen igen men då behöver laget höja sig. För inledningen har inte varit bra alls, endast 11 poäng efter 8 matcher. Något som inte håller för att slåss om de Allsvenska platserna. Och för att inte hamna för långt efter så är det tre poäng mot Akropolis som gäller. Ett lag Södra ska lyckas hålla nollan mot.

Akropolis slutade på femteplats ifjol vilket var en mycket bra säsong. Men inför detta år så har laget tappat ett par spelare vilket har gjort att prestationerna har blivit sämre. De har gjort att laget ligger nästsist. Bortalaget är ett defensivt lag som kommer backa hem denna match. De har släppt in 9 mål efter 8 matcher vilket är bra med tanke på vart i tabellen de ligger. Dock har de endast lyckats göra 5 framåt vilket talar för att det bli svårt att spräcka nollan på Stadsparksvallen.

Akrpolis spelar ofta målsnåla matcher då de backar hem och gör det svårt för sina motståndare. I själva verket är det 7 av 8 matcher som har slutat med max 2 mål gjorda. Dessutom behöver Södra verkligen vinna och kommer då vara extra försiktiga i försvaret.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]