Nyhet!

Speltips: Juventus – Inter (Coppa Italia)

Då var det dags för returmöte i årets Coppa Italia, semifinal. Ett känslodrabbat möte mellan Italiens två giganter som enligt förutsättningarna kommer innehålla allt en rolig fotbollsmatch kan erbjuda.

Match: Juventus – Inter
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.67
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
1

Vi börjar hos hemmalaget Juventus som kommer till spel med gott självförtroende. De har 7 raka hemmavinster och är erkänt väldigt starka på hemmaplan. På dessa 7 vinster har man fullkomligt sprutat in mål, hela 20 stycken. Det talar verkligen för att kvällens batalj kommer bjuda på minst ett Juventus mål. Man kommer kunna utnyttja Inters press genom att skapa målchanser till sig själva. Samtidigt är Juventus inte alls lika stabila defensivt som man en gång har varit vilket öppnar upp för Inter.

Vidare till Inter som tog sig vidare till semifinal efter en stark vändning mot ärkerivalen AC Milan. Fick inte riktigt till det på hemmaplan i första mötet och har revansch att utkräva i detta mötet. Även här talar statistiken för mål med stor sannolikhet. I 9 av de 10 senaste bortamatcherna har Inter gjort mål, vilket är väldigt stark. Och nu måste de forcera framåt för att ha en chans att knipa final platsen i cupen då det verkligen börjar i underläge.

Argumenten för detta spel är många. Ett väldigt starkt offensivt hemmalag som nästan aldrig går mållösa när domaren blåser av matchen, som kommer möta ett satsande och offensivt Inter som måste forcera och tänka offensivt. Ett bortalag som enligt statistiken ska lösa minst ett mål, samtidigt som de måste spela en offensiv fotboll då de kommer starta i underläge efter sin 1-2 förlust på hemmaplan i första mötet.

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]