Nyhet!

Speltips: Kroatien – Skottland (EM-Gruppspel)

Vi går in i gruppspelets sista omgång. Där vi hittar en direkt avgörande match i grupp D. En match mellan två fysiska lag där de båda lagen behöver vinna för att ta sig till slutspel. Kroatien är favoriter och komemr göra allt för att vinna denna match, samtidigt som Skottland kommer försöka få de ur balans.

Match: Kroatien – Skottland
Speltips: 
Kroatien 0.0 kort
Odds: 
2.00
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Kroatien tog ett VM-silver för 3 år sedan. Men sedan dess har truppen och spelarna bara blivit äldre. Prestationerna blir sämre och sämre och detta kan vara det sista vi ser från denna generationen. Efter två spelade matcher har det endast blivit 1 poäng då de kryssade mot Tjeckien. Det betyder att de måste vinna denna matchen för att nå slutspel. Så det kommer vara ett desperat Kroatien som vill göra sitt land stolta. Det finns flera spelare i laget med högt temperament, tillexempel Rebic, Kovacic och Lovren som ofta får gula kort. Både vid ledningar då de vill stoppa motståndarnas anfall. Men också när det går emot dom för att ta ut sin frustration.

Skottland är också ett fysiskt lag, men är inte lika fula som Kroaterna. Utan de gör de på ett hårt sätt som ofta gör att domaren inte blåser samt att moståndarna blir frustrerade. Och för att ha en chans på Kroatien så vet skottarna om att det krävs småknep för att få moståndarna ur balans. Så laget har garanterat pratat om vilka spelare de ska reta lite extra för att tillexempel få de utvisade.

Det är Kroatien som har pressen på sig och måste vinna. Så både vid ledning och underläge kommer de spela hårt och desperat. Skottland spelar med ett lugn och har som matchplan att få Kroaterna irriterade som i slutändan leder till kort.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]