Nyhet!

Speltips: LASK – Tottenham (Europa League)

Precis som Champions League så ska Europa League gruppspelen spela sin femte gruppspelsmatch. Det betyder att fler och fler lag blir klara för slutspel. Ett lag som slåss om förstaplatsen i sin grupp och som kan bli helt klara för slutspel vid vinst ikväll är Tottenham. Vilket jag tror de löser.

Match: LASK – Tottenham
Speltips: 
Tottenham fulltid
Odds: 
1.60
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
3/5

LASK ligger på en andraplats i den österrikiska ligan, en placering som är bra med tanke på att man hamnade på en fjärdeplats förgående säsong. Det betyder att man kommer se sin chans på en ligatitel i år och prioritera den fullt ut. Vilket leder till att man kommer välja bort Europa League lite då startspelarna behöver vila någon gång. Nu möter man ett Tottenham som har betydligt bättre reservspelare vilket gör att det kommer bli en riktigt tuff match.

Tottenham är ett av lagen som springer minst i hela Premier League, för att man helt enkelt ligger lågt i försvaret och inte behöver ta några längre löpningar fram och tillbaka. Det leder till att spelarna inte blir lika slitna som resten av lagen. Utöver det så har man väldigt bra spelare som normalt sätt sitter på bänken, spelare som Gareth Bale och Dele Alli som är världsklass spelare. Det gör att Spurs kommer ställa upp med ett bra lag oavsett om man vilar några.

Mourinho accepterat aldrig en förlust och han är sugen på att ta en förstaplats i gruppen, det betyder att man behöver vinna denna match. Förra mötet slutade med en 3-0 vinst för Tottenham och LASK hade inget att säga till om. Ser man till förutsättningarna så är detta ett bra odds på bortavinst enligt mig.

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]