Nyhet!

Speltips: Leeds – Liverpool (Premier League)

I starten på nästa vecka så får vi ett intressant möte mellan två offensiva lag. Så en rolig tillställning väntas med en hel del målchanser skapade. Ser man till hörnstatistiken så är detta två lag som skapar väldigt många hörnor varje match.

Match: Leeds – Liverpool
Speltips: 
Över 9.5 hörnor
Odds: 
1.66
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Leeds klev in till denna säsong som nykomlingar. Men har visat noll respekt för Premier League och gör en helt klart godkänd säsong. Det är tempot som sammanfattar nykomlingarnas spelsätt. För alla spelare i laget springer otroligt mycket varje match, vilket gör att moståndarna får det tufft när Leeds sätter hög press. Men då de spelar med en hög press så leder det också till att de är sårbara bakåt. Vilket gör att laget gör en del mål men också släpper in mycket. Det gör också att laget snittar 5.8 hörnor per match framåt och släpper till 5.7 hörnor emot sig.

Liverpool ser ut att gå mot en helt misslyckad säsong. Ifjol blev laget mästare och var nästintill oslagbara. Men denna säsong har laget inte alls fått det att funka. En skada på backgenerallen Virgil van Dijk har självklart påverkat insatserna då det har varit flera frågetecken försvarsmässigt. För Liverpool har släppt in mycket mål och varit instabilla bakåt. Och en intressat sak är att laget har fått fler hörnor emot sig sedan holländaren blev skadad. Vilket inte är konstigt då ersättarna är osäkrare vilket gör att rensningar slås ut till hörnor bland annat.

Det är Liverpool som behöver poängen i denna match, men Leeds ger sig inte utan en kamp. Och jag tror att detta blir en match som går fram och tillbaka, som också gör det till en hörnrik tillställning.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]