Nyhet!

Speltips: Leeds United – Arsenal

En rolig match ska spelas då Leeds tar emot gästande Arsenal. Ett Leeds som kan gå om Arsenal ifall man vinner samtidigt som London laget kan ta sig upp på en sjundeplats vid seger. Två målfarliga lag betyder att det kan bli en del mål i denna match.

Match: Leeds United – Arsenal
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.74
Spelbolag: 
Bettson
Units: 
3/5

Leeds är den nykomling som imponerat mest och det beror på att man har en fin trupp i kombination med en bra tränare i Marcelo Bielsa. Man är ett lag som förespråkar en offensiv fotboll vilket också syns i statistiken. Hela 14 mål framåt och 17 insläppta, ett snitt på 3.9 mål per match. I varje anfall hänger nästan hela laget med upp för att  skapa hot vilket leder till mycket målchanser åt båda håll då man blir sårbara defensivt.

Arsenal kommer från en match då man förlorade mot Aston Villa med 3-0. Försvaret såg inte alls bra ut vilket Leeds offensiv borde kunna skapa en hel del oreda mot. Men offensivt är Arsenal normalt sätt ett bra lag och bör kunna hitta väldigt fina ytor mot Leeds i omställningar, ytor som Aubameyang och Willian är mästare på att utnyttja. Per match har Arsenal ett snitt på 2.4 mål per match då man räknar med både gjorda och insläppta mål. Men då har man mött en del defensiva lag, vilket man absolut inte gör idag.

Det är två lag som kommer gå ut med energi från start. Högt tempo och mycket målchanser kommer leda till flertalet mål. Arsenal behöver studsa tillbaka från sin förlust senast men Leeds kommer inte ge dom något gratis. 

Rygga spelet hos Betsson!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.