Nyhet!

Speltips: Leicester – Brighton (FA-cupen)

Det ska spelas en intressant match på King Power Stadium då Brighton kommer på besök. En match som det lär roteras en hel del i. Något som i kombination med cupspel gör att det kan bli en tempofattig match.

Match: Leicester – Brighton
Speltips: 
Under 2.5 mål
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Leicester är i grund och botten ett defensivt inriktat lag som trivs med att ligga lågt. Man är bra på att kontra med sin vanliga startelva men då det är cupspel så har man inte alls samma spetskompetens offensivt. Eftersom Brendan Rodgers gillar att rotera i de olika turneringarna man är med i, då ligan är först prioriterat. Det gör att spelare som Vardy och Maddison står över eller startar på bänken. Något som försämrar lagets offensivt brutalt. Samtidigt som man är stabila defensivt även om man roterar bakåt, då man vet hur man spelar taktiskt.

Brighton är laget som har svårast att göra mål i hela Premier League. De skapar en del målchanser men har problem att sätta dit bollen. Och när man roterar i laget så blir man inte mer effektiva. För Graham Potter roterar en hel del i cupmatcher precis som Rodgers. Speciellt när man ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Man tycker om att hålla i bollen och har blivit bättre på att minimera misstaget, som inte kommer ge Leicester något gratis.

Det är cupmatch vilket ofta leder till mindre mål jämfört med ligamatcherna, då det är utslagsgivande matcher. Lagen har mer att förlora på bara en match, och då blir det lätt att inget av lagen tar några större risker. 

Jag spelar X

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.