Nyhet!

Speltips: Leipzig – Manchester United (Champions League)

Det ska spelas en helt avgörande match mellan två bra lag, där en slutspelsplats står på spel. Leipzig som måste vinna, medans det räcker med oavgjort för United. Hemmalaget kommer dra upp tempo direkt från start och pressa United. En matchbild som får mig att tycka om ett hörnspel.

Match: Leipzig – Manchester United
Speltips: 
Över 9.5 hörnor
Odds: 
1.875
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Leipzig har inget att förlora om man ser till resultatet. Man måste vinna och man kommer inte kunna hålla igen alls. Det är full fart framåt som krävs för att skapa målchanser mot ett lågt stående Manchester United. Det kommer leda till flertalet hörnor då man gillar att attackera från kanterna. Dessutom spelar Wan Bissaka som högerback i bortalaget, en spelare som älskar att glidtackla och det gör att han skapar en del hörnor till moståndarlagen. Man snittar ungefär 5 hörnor per match i Champions League denna säsong, men det kommer bli fler i kvällens möte då man har mycket mer att spela för.

United kommer ligga lågt för att satsa på kontringarna, vilket var ett vinnande koncept senast lagen ställdes mot varandra. Man är farliga i nästan varje anfall då man får lägen att ställa om, och då Leipzig måste framåt så kan det bli en del ytor. Det gör att man kommer skapa några hörnor eftersom Uniteds forwards kommer vara rätt så ensamma och då bli tvingade ut mot kanterna där man tillslut vinner en hörna för att få upp laget. United snittar också 5 hörnor per match i Champions League.

Detta är ett bra spel då detta är en otroligt viktig match. Båda lagen kommer ge allt under 90 minuter, vilket gör att det inte kommer bli lågt tempo alls. Och högt tempo betyder mycket hörnor då det är två lag som gillar att anfalla från kanterna. En match som United lär försöka stänga igen centralt gör generellt att fler hörnor skapas också.

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]