Nyhet!

Speltips: Lille – Ajax (Europa League)

Ett väldigt spännande möte ska ske mellan två lag som presterat fantastiskt i sina respektiva ligor. Båda lagen ligger på förstaplats och kommer till denna match med gott självförtroende.

Match: Lille – Ajax
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Lille ligger före PSG med 1 poäng vilket är otroligt bra med tanke på lagens olika förutsättningar. Just nu har man åtta raka matcher utan förlust och kommer vilja göra en bra insats på hemmaplan idag. I ligan har man gjort en hel del mål och släppt in få. Men då får man ha med i åtanke att man inte möter allt för starka lag i Ligue 1. För när man möter betydligt bättre klubbar som i Europa League så har man släppt in mycket fler mål. I gruppspelet hamnade man på 14:8 i målskillnad på sex matcher, vilket betyder att man släpper fler mål mot bättre motstånd vilket inte är konstigt.

Ajax ligger som vanligt först i holländska ligan, och man älskar att spela ute i Europa. Dels för att man möter bättre motstånd men också för att man ständigt får ut bra resultat av den truppen man har. Precis som Lille så släpper man in lite mål och gör extremt mycket framåt i ligan. Men ute i Europa släpper man in fler mål, tillexempel i Champions Leauge gruppspelet i år så släppte man in sju mål på sex matcher.

Det är två ruggigt anfallsstarka lag som ofta skapar mycket framåt. Och lagens försvar är inte alls lika bra mot bättre motstånd eftersom de är vana vid ligamotstånd. Båda lagen gör mål!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]