Nyhet!

Speltips: Lille – Nantes (Ligue 1)

På fredag är det match mellan två lag som tillhör lite olika delar av tabellen i den franska högstaligan. En match som hemmalaget Lille helt klart ska vara favoriter i att vinna. Vi erbjuds ett fint odds som inte går att tacka nej till.

Match: Lille – Nantes
Speltips: 
Lille fulltid
Odds:
1.80
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
3/5

Lille hamnade på en fjärdeplats i ligan förra säsongen och man har bara blivit starkare. För man har inte förlorat någon startspelare, samtidigt som man fått in 6 stycken nyförvärv. Man har startat den nya säsongen helt okej då man fått med sig 2 vinster och 2 oavgjorda resultat. Den senaste matchen ställdes man mot Marseille och var väldigt nära på att vinna men dessvärre släppte man in ett mål i minut 85, vilket resulterade i ett oavgjort resultat.

Motståndarna Nantes avslutade förgående säsong med en trettonde plats i tabellen. Och man är ett lag som kommer att ligga lite ovanför botten även i år. Man är ett lag som har det rätt tufft att göra mål, speciellt mot topplagen. När man dessutom möter Lille som är det näst bästa hemmalaget i ligan sett till förgående säsong, så kommer man få det extra jobbigt offensivt.

Det här är två lag som inte är jämna alls och Lille har ett starkare lag. Nu har man dessutom kunnat spela ihop sig fyra ligamatcher vilket gör att man kommer vara samspelta inför Nantes med sina nyförvärv. Lille är klasser bättre och jag ser inte hur Nantes ska kunna stå emot denna match.

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]