Nyhet!

Speltips: Liverpool – Burnley (Premier League)

Det stora tuffa fysiska laget Burnley kommer på besök till Anfield ikväll. Ett topplag mot ett bottenlag. Ett Liverpool som inte är i toppform och kommer vilja studsa tillbaka med en bra match mot just Burnley. Bortalaget som ofta tar sina poäng mot lagen på den nedre halvan, får det svårt i denna match.

Match: Liverpool – Burnley
Speltips: 
Båda lagen gör mål: Nej
Odds: 
1.70
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Liverpool är inne i en tuff period då man endast lyckas göra ett mål på sina fyra senaste ligamatcher. Men man har samtidigt bara släppt in ett mål på dessa matcher vilket talar för att man spelat stabilt defensivt. Nu kommer Klopp vilja göra en otroligt bra insats för att studsa tillbaka till det vinnande spåret. Och Burnley är ett passande lag då de inte skapar många lägen per match och de kommer låta Liverpool att hålla i bollen. Hemmalaget kommer också sätta en hög press för att vinna tillbaka bollen fort från Burnley, vilket leder till att Burnley kommer ha det svårt att komma till anfall.

Burnley är diskutabelt det mest defensiva laget i Premier League. Man är också laget som gjort minst mål i ligan, bara nio mål på 17 matcher. Och ser man till de matcherna man spelat mot lagen som ligger topp-9 så har man bara gjort mål i 2 av de matcherna. Så man har stora problem att göra lag mot bättre lag då det inte passar Burnley. Samtidigt som det inte är i de matcherna man ska ta poäng.

Det är en passande match för Liverpool att spela då man slipper tänka så mycket på försvaret och man kan fokusera på offensiven. Tror att Burnley får stora problem att göra mål och att ens skapa farliga målchanser. Fint odds till ett bra spel!

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]