Nyhet!

Speltips: Liverpool – Everton

Nu är det äntligen Premier League igen och vilken omgång vi bjuds på! Inte minst den tidiga seriefinalen, mellan de två merseyside lagen. En match som på förhand kan vara den jämnaste på länge, när just dessa lag ställs mot varandra. Två offensiva lag som ofta bjuder på målrika tillställningar, även denna gång.

Match: Liverpool – Everton
Speltips: 
Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet 365, skapa ett spel
Units: 
3/5

Mästarna Liverpool har startat säsongen som man förväntade sig de tre inledande matcherna. Tre raka vinster, men i den förra omgången hände något väldigt förvånande då man förlorade med hela 2-7 mot Aston Villa. Och fastän man vann de tre första matcherna så har försvaret inte sett lika övertygande ut som förgående säsong. Man har gjort 11 mål framåt men också släppt in 11 bakåt på fyra matcher. En statistik som säger att man ofta spelar målrika matcher.

Everton är en av säsongen överraskningar än så länge. Man ligger först i tabellen med fyra raka vinster. Dock har man inte ställts mot något av de bättre motstånden, bortsett från Tottenham. Men nu kommer man verkligen få mäta sig med de största då man besöker Liverpool. Ett Everton som också spelat målrika matcher då man gjort 12 framåt och släppt in 5. Man har spelat bra men försvaret har inte blivit testade fullt ut ännu, och de lär få jobba väldigt mycket mot Liverpool.

Merseyside derbyna har de senaste åren blivit ett ganska tempolöst möte då det blivit väldigt få mål lagen emellan. Men nu är förutsättningarna helt annorlunda. Eftersom Everton under dessa förgående matcher alltid varit betydligt sämre än Liverpool så har man backat hem och spelat riktigt tråkigt för att försöka få med sig någon poäng. Nu ser det helt annorlunda ut då man nästan är på samma nivå som sina derbymotståndare, och det gör att man kommer våga spela sitt offensiva spel denna säsong.

Jag tror på en tempofylld match efter landslagsuppehållet, där en del spelare har fått vila upp sig. Båda lagen har en extremt bra offensiv men det defensiva är fortsatt ifrågasatt. Mycket mål ska det bli!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.