Nyhet!

Speltips: Liverpool – Leipzig (Champions League)

Efter två galna matcher under gårdagens Champions League så är det ytterligare två åttondelsfinaler som ska avgöras ikväll. Den jag kikat på lite extra är den mellan de regerande Engelska mästarna och ett av förra årets semifinalister. En match som inte känns alls känns säker på förhand.

Match: Liverpool – Leipzig
Speltips: 
Leipzig flest hörnor (0-1, 3-vägs handikapp)
Odds: 
1.77
Spelbolag: 
Unibet
Units: 
1

Liverpool har haft det extremt tufft det senaste, framförallt är det offensiven som inte fungerat. Nu kliver man in i denna match med en 2-0 ledning ifrån förra mötet vilket betyder att man kommer vilja säkra upp avancemang genom att spela defensivt. Det i sin tur gör att man inte kommer offra allt för mycket framåt som gör att de inte får med sig så många hörnor. Förra mötet mot Leipzig så fick de endast 2 hörnor, vilket inte är så konstigt med tanke på att man tog ledningen. Men nu går man in till en match vid ledning vilket talar emot fler hörnor för laget. Varken Robertsson eller Arnold har något vidare självförtroende just nu, de båda ytterbackarna som annars gör att laget får många hörnor med sig.

Leipzig är ett bra spelande lag som kommer se sin chans att störa Liverpool. De gillar att föra matcherna och att komma runt på kanterna. Något som gör att man skapar mycket hörnor, och när man nu behöver jaga från underläge så gör inte det påståendet mindre sant. Den Tyska maskinen lär vinna bollinnehavet markant och så länge hoppet lever så lär hörnorna fortsätta att komma.

Trots att Liverpool leder ifrån första mötet så ska man inte räkna bort Leipzig på något sätt. Matchbilden känns självklar på förhand och med tanke på engelsmännens senaste form så ska det inte vara några konstigheter för Leipzig att skapa fler hörnor.

Rygga spelet hos Unibet

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]