Nyhet!

Speltips: Liverpool – Newcastle (Premier League)

Först ut denna Premier League helg är de regerande mästarna Liverpool som tar emot Newcastle. En match som hemmalaget är storfavoriter i med all rätt. Jag tror att de går ut och visar från start att de vill upp till topp 4 placeringarna. Och att då bortalaget får det svårt att skapa målchanser.

Match: Liverpool – Newcastle
Speltips: 
Båda lagen gör inte mål
Odds: 
1.75
Spelbolag: Bet365
Units: 1

Liverpool gör en dålig säsong sett till kapacitet. De har inte alls spelat som ifjol och har samtidigt haft problem med skador. Men när laget åkte ur Champions League för två veckor sedan så betydde det att allt fokus skulle ligga på att lösa topp 4 i ligan. För Champions League är ett måste för detta lag. De har haft problem med försvaret under hela säsongen men det har börjat se bättre ut, främst mot de sämre lagen. För när de rödklädda laget fixar sin höga press så är det inte många lag som lyckas skapa farliga målchanser mot de. Klopp har fått sina spelare motiverade att avsluta säsongen bra och då ska de inte släppa in något mot Newcastle hemma.

Newcastle ligger på femtonde plats vilket är bra med tanke på hur uselt laget har spelat vissa matcher. De har åtta poäng tillgodo ner till nedflyttningsplatserna. Vilket är ett stabilt försprång och Liverpool på bortaplan ska laget inte ta poäng emot. Bortalaget snittar precis över 1 mål per match, mål som är mot lag som är betydligt sämre än Liverpool. Lagets två bästa spelare Sain-Maximin och Wilson har varit skadade men verkar vara tillbaka i truppen till denna match. Dock ur form och lär inte spela hela matchen om de ens startar. Och det gör att lagets chanser att göra mål sjunker drastiskt.

Liverpool har mycket att bevisa för sina supportar och att hålla nollan mot Newcastle är det minsta de kan göra. Bortalaget är dessutom ett lag som ofta har svårt att motivera sig själva när de möter topplagen. Tror inte att båda lagen gör mål denna match!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]