Nyhet!

Speltips: Liverpool – Tottenham (Premier League)

Det vankas tidig seriefinal i den engelska högstadivisionen. Regerande mästarna Liverpool tar emot ett Tottenham som inlett väldigt bra resultatmässigt. Det kommer vara en match som hemmalaget kommer att föra bollmässigt och där Spurs kommer satsa på sina kontringar. En matchbild som talar för en hel del hörnor.

Match: Liverpool – Tottenham
Speltips: 
Över 9.5 hörnor
Odds: 
1.60
Spelbolag: 
Betsson
Units: 
3/5

Liverpool kommer från en tuff match borta mot Fulham, en match man endast fick med sig ett oavgjort resultat. Man såg inte ut att vara på hugget alls från start, och under hela första halvlek var man rent av usla. Men nu ska man spela en seriefinal vilket betyder att man kommer med en helt annan inställning till denna match. Det är ett tufft lag i Tottenham man möter eftersom man kommer behöva dra upp tempot själva och försöka hitta de farliga ytorna. Då det kommer vara en relativt stängd match så tror undertecknat att Liverpool kommer få med sig mycket hörnor då man skapar sina lägen från kanterna.

Ser man till statistiken så är Liverpool laget som får flest hörnor denna säsong tillsammans med Aston Villa. Förra säsongen fick man nästflest hörnor i ligan med ett snitt på 6.76 hörnor per match. Kikar man istället på Tottenham så gillar man att ställa om och skapa sina målchanser genom Kane och Son. Det betyder att man får med sig en del hörnor också eftersom man är såpass farliga och tvingar både försvare och målvakter att slå ut bollen till hörna.

Matchen i sig kommer förmodligen starta lite trevande då lagen vill känna på varandra, men Liverpool kommer försöka spela sig igenom ett lågt stående Tottenhamförsvar vilket betyder hörnor. Att lagen ska lösa 10 hörnor totalt tycker jag är sannolikt med tanke på lagens spelsätt och matchens troliga matchbild.

Rygga spelet hos Betsson!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]