Speltips: Manchester City – Borussia M´gladbach (Champions League)

Det är dags för de sista kvartsfinalisterna att bli klara, och i en av matcherna så ska City försvara en ledning. En match som gästerna kommer försöka att vända på och har inget att förlora. Tyskarna skapar en del hörnor vilket man bör göra i denna match också.

Match: Manchester City – Borussia M´gladbach
Speltips: 
Borussia M´gladbach över 2.5 hörnor
Odds: 
1.89
Spelbolag: 
Betsson
Units: 
1

City kommer med en 2-0 ledning till denna match och kommer vilja försvara den ledningen. Det gör att man möjligtvis kommer vara aningen passivare i denna match jämfört med första mötet. Laget gillar att ha boll och får inte så många hörnor emot sig. Men i ligan så får man 3 hörnor emot sig i snitt, och då möter man betydligt sämre lag än M´gladbach oftast. Det är inte helt lätt att ha en ledning inför returmötet oavsett vilket lag man möter, och det blir lätt att laget underskattas som man ställs emot.

Gladbach ligger på elfte plats i ligan och har inget att spela för där. Det gör att man kommer lägga allt fokus på denna match. Och trots att det är en svår uppgift man står inför så lär de inte ge upp. De skapar många hörnor i ligan då man ligger på 6 hörnor framåt i snitt per match. Till denna match så har man ingenting att förlora och kan satsa allt framåt. Vilket gör att det kommer att skapas hörnor.

Det kommer att vara ett desperat Tyskt lag som gästar Etihad Stadium. Med ett underläge som förutsättning så ska man lösa minst 3 hörnor. Fint odds till ett bra spel!

Rygga spelet hos Betsson!