Nyhet!

Speltips: Manchester City – Leicester City (Premier League)

Det ljusblåa Manchester-laget står som hemmalag mot Leicester på söndag eftermiddag. En match som är viktig för båda lagen för att få en bra start på den nya säsongen. Jag tycker mig se matchbilden framför mig och har hittat ett fint spel.

Match: Manchester City – Leicester City
Speltips: 
Manchester City -3.5 hörnor
Odds: 
1.75
Spelbolag: 
Bet 365
Units:
3/5

Manchester City går in med inställningen att man ska försöka återta Premier League bucklan denna säsong. Man har minst lika bra lag som förra året och Pep Guardiola har förhoppningsvis fått sin spelartrupp motiverade att återigen bli bäst i England. Men oavsett hur det går för City så är man ett spelande lag som rent av älskar att spela possession fotboll. I fjol så var man laget med överlägset flest passningar inom laget, och allra mest bollinnehav i snitt per match. Det leder till att man skapar flest hörnor i ligan med ett snitt på hela 8 hörnor per match.

Leicester är ett mer defensivt inriktat lag även om man blir mer och mer spelförande. Men det är framförallt mot lagen i den nedre halvan som man vågar göra det. Mot bättre lag så ligger man istället och hoppas på kontringar med sin stjärnanfallare Jamie Vardy. Så när man nu möter ett väldigt spelskickligt lag så gör det att man backar hem. Det i sig gör att man får hörnor emot sig då motståndarna trycker på, samtidigt som man själva inte avslutar ett anfall med en hörna då de lägena inte uppstår.

Jag tror på en tight match där Leicester kommer göra allt för att stänga ute Citys farliga anfallsspel. Det kommer göra att flertalet hörnor kommer att slås då Leicester tvingar ut City på kanterna som gör att inläggen kommer från hemmalaget. Det är faktiskt så att det är 11 ligamatcher lagen emellan som inte City lyckats få 4 hörnor eller mer än Leicester. Dessutom har man haft mest bollinnehav i alla dessa matcher, vilket är den bidragande faktorn.

Ett hårt slitande Leicester kommer göra det jobbigt för City att hitta sina ytor. Både skott och inlägg från alla möjliga vinklar kommer att ske, vilket gör att hemmalaget kommer få flertalet hörnor. Samtidigt kommer Leicester ha det tufft att få många anfall som i sin tur gör att man inte alls får möjligheter till hörnor. Därför tycker jag att City bör klara detta utan problem.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.