Nyhet!

Speltips: Manchester City – Liverpool (Premier League)

Det ska spelas en riktig rysare på de engelska öarna då två av Premier Leagues bästa lag ställs emot varandra. Manchester City står som relativt stora favoriter för att vara i detta möte, men de kommer möta ett hungrigt Liverpool på bortaplan. En match som på förhand kan sluta som de flesta andra toppmöten denna säsong.

Match: Manchester City – Liverpool
Speltips: 
Under 10.5 hörnor
Odds: 
1.66
Spelbolag: 
Betsson
Units: 
1

Manchester City är inne i en väldigt bra period då man inte förlorat på över 20 matcher. Och är helt klart en av Europas bästa lag just nu. Men trots att man leder ligan så har man stor respekt för Liverpool då man tidigare möten haft stora problem. Det är bortamatch och man kommer vara nöjd med 1 poäng, vilket betyder att man inte lär ta några risker om man inte skulle ligga under. City har mött topplag i 6 ligamatcher (United, Leicester, Spurs och Liverpool, och alla matcher har slutat med under 11 hörnor.

Liverpool är inte sig lika vilket de flesta vet om, men i denna match kommer man ha en bra inställning för man vill visa sina fans att man är bra. Dock lär man också vara lite försiktiga till en början då man inte vill hamna i underläge mot City. Man trivs med att ligga lågt, samtidigt som City helst för spelet. Något som kan göra att tempot blir väldigt lågt eftersom lagen inte vill chansa för mycket. Som leder till få hörnor.

Lagen möttes i November, en match som slutade 1-1. En tight match där hörnorna slutade på antalet 3. En liknande matchbild kan väntas då lagen respekterar varandra väldigt mycket.

Rygga spelet hos Betsson!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]