Nyhet!

Speltips: Manchester City – Liverpool (Premier League)

Idag ska matchen spelas mellan englands två bästa lag. Det är dessa lag som Premier League numera handlar om. En jämn match på förhand som kan sluta lite hur som helst, då båda lagen saknar vissa nyckelspelare. Ser man till kortmarknaden så finns ett bra kortspel.

Match: Manchester City – Liverpool
Speltips: 
Manchester City 0.0 kort asian handikapp
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Manchester City har inte inlett säsongen på bästa sätt och är i stort behov av vinst i dagens match. Man saknar Aguero och Fernandinho, med med alla sina stjärnor så gör inte det allt för stor skillnad. Hur som helst kommer man göra allt man kan för att vinna idag, man kommer kriga ända tills slutet eftersom denna matchen kan bli avgörande för hela Premier League säsongen. Förgående säsong tog man 60 gula kort på 38 matcher.

Liverpool har ett klart bättre utgångsläge än City eftersom man hänger med i toppen fastän man inte spelat särskilt bra. Man saknar Thiago, Fabinho och Oxlade-Chamberlaine till dagens match. Ett Liverpool som fick minst gula kort under hela förra säsongen, ett snitt på bara 1 kort per match. Fabinho tog 16% av Liverpools alla gula kort, nästflest i laget men då han inte är med så minskar korten för laget drastiskt. Thiago tog flest gula kort i sitt gamla lag Bayern München förgående säsong, men är som sagt inte heller med.

Det brukar smälla på ganska bra mellan dessa lag, men där City helt klart är lite mer fysiska. Dels för att man brukar vara de bollförande laget och som då gör att man är tvungna att stoppa Liverpools kontringar genom taktiska frisparkar. Sen gör Liverpools press att man inte hamnar i ´´kortsituationer´´ för man tvingar motståndarna till felpass istället för att dra på sig frisparkar. Undertecknat lirar City flest kort!

Rygga spelet hos Bet365

 

Manchester City flest kort = Vinst

Båda lagen får lika många kort = Insatsen tillbaka

Liverpool flest kort = Förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.