Nyhet!

Speltips: Manchester City – Manchester United (Premier League)

Det är dags för toppmöte i Premier League då ettan ställs mot tvåan i tabellen. Och även om City leder med väldigt många poäng så är det ändå derby vilket ofta betyder en hel del fulspel. Det är två fysiska lag som leder till att domaren får dra fram de gula korten.

Match: Manchester United – Manchester City
Speltips: 
Över 3.5 kort
Odds: 
2.025
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Manchester United kommer ligga lågt mot ett skickligt City. Det gör att man kommer få försvara större delen av matchen vilket gör att man kommer bli tvungna att ta frisparkar för att inte låta City få något gratis. Spelare som Fred och McTominay spelar alltid med risk och har till vana att ta en del kort. De kommer försöka få bort de små City ur matchbilden och för att det ska gå så krävs det att man ligger extremt nära de. Det är seriefinal och för många spelare från ungdomsakademin så är matcher mot City extra viktiga att vinna, vilket betyder att spelarna i de röda laget kommer vara väldigt taggade.

Manchester City är ett av världens mest bollförande lag. I stort sätt varenda match vinner man bollinnehavet och det har sin fördel, men även nackdel. För när man ligger så högt upp i plan så medför det sig en risk. För vid bolltapp så lämnar man enorma ytor till motståndarna då man knappt har några egna spelare på rätt sida. När man då möter ett lag som United som har flera kontringstarka och snabba spelare så kommer man få problem. Spelare som Rodri, Fernandinho och backarna kommer bli tvingade att stoppa anfallen genom taktiska frisparkar. Något som resulterar i gula kort.

Det är ett Manchesterderby där båda lagen känner att de har chans att göra sina supportar stolta. Det kommer bli en fysisk match där de laget som gör minst misstag kommer gå vinnande ur striden. Historiskt sett så blir det en hel del kort i dessa matcher vilket undertecknat även tror på ikväll.

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]