Nyhet!

Speltips: Manchester City – West Brom (Premier League)

Manchester City ska spela en match under tisdagskvällen, men utan att förminska West Brom på något sätt så är detta en match som City bara ska städa av. Man har en otroligt trupp och man är väldigt bekväma med att möta defensiva lag. Men med tanke på det tuffa spelschemat som lagen är inne i så tror jag inte på allt för stora siffror på resultattavlan.

Match: Manchester City – West Brom
Speltips: 
Under 4.0 mål asiatiskt handikapp
Odds: 
1.65
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Manchester City är ett lag som gör mycket mål och de ses som ett offensivt lag. Och det ska de göra absolut, men ser man på denna säsongens resultat så är man ett av de lagen som har haft minst mål i sina matcher. I hela 70% av de matcher man har spelat så har det blivit mellan 0-2 mål vilket är väldigt lite för att vara City. Vad beror då detta på? Förmodligen blir det så i samband med det tuffa spelschemat eftersom man tar det lugnt i de matcher man leder i. Står det 2-0 som mot Fulham så springer man inte i onödan, utan man spelar smart. Det gör att man inte gör 5-6 mål som man hade kunnat göra.

West Brom är nykomlingar och har inte riktigt börjat prestera ännu, man är hyfsade defensivt men har det tufft framåt. Och då man möter ett lag som City så kommer man inte få många målchanser då man knappt kommer få låna bollen. Men man har bra självförtroende i sitt defensiva spel och man kommer göra det jobbigt för City anfallarna.

Det är lätt att tro att City bara kommer ösa på och vinna jättestort, men det tar på krafterna ifall man ska gå för mål i varje anfall. Utan jag tror att man är rätt nöjda om man skulle leda i paus och sedan spela av matchen. Utöver det så är inte West Brom helt värdelösa defensivt och de kommer kriga på.

Rygga spelet till bästa oddset!

 

0-3 mål = Vinst

4 mål = Insatsen tillbaka

5 mål eller fler = förlust

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]