Nyhet!

Speltips: Manchester City – Wolverhampton (Premier League)

Serieledarna City tar emot mittenlaget Wolverhampton till tisdagskvällen. En match som bolagen tror på mycket mål vilket inte undertecknat håller med om. Ett målsnålt bortalag kommer göra det jobbigt för City offensivt.

Match: Manchester City – Wolverhampton
Speltips: 
Under 3.0 mål
Odds: 
1.68
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
1

Manchester City kommer med en helt otrolig form. Man har inte förlorat sedan November och ser helt oslagbara ut. Försvaret sitter väldigt bra då man knappt släpper in några mål. Något som gjort att man spelat många målsnåla matcher. För till och med offensivt har man inte gjort överdrivet med mål, med ´´bara´´ ett snitt på 2 mål gjorda per match. Och det gör att även om man är storfavoriter mot detta Wolves så betyder inte det att man kommer göra allt för många mål i denna match.

Wolverhampton är ett av ligans allra mest målsnåla lag. Man gör bara 1 mål mål framåt per match vilket inte alls är mycket. Dessutom släpper man inte in så mycket mål då snittet ligger på 1.27 mål insläppta per match. De kommer ligga extremt lågt mot detta City och det krävs att man gör en klinisk match om man ska lyckas slå de turkosa laget. Man kommer göra allt för att stänga ner ytorna och inte låta City få några enkla målchanser.

I denna match så är det City som lär vara tvungna att dra upp tempot eftersom Wolves kommer ligga lågt. Och med tanke på att City endast ligger på 2.6 mål mål totalt denna säsong så känns detta som ett bra spel. Få mål väntas!

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]