Nyhet!

Speltips: Manchester United – Aston Villa (Premier League)

Det är en toppmatch som ska spelas mellan tvåan United och femman Aston Villa. En match som kommer vara jämn med tanke på matchen viktiga betydelse. Hemmalaget kan ta sig upp på en delad förstaplats vid vinst samtidigt som Aston Villa vill ta sig upp mot tredjeplatsen. Det kommer vara en tight match där United kommer vara laget som behöver dra upp tempot.

Match: Manchester United – Aston Villa
Speltips: 
Manchester United flest hörnor
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

Manchester United har gjort en väldigt bra säsong hittills trots den tröga starten. Man har varit effektiva och tagit viktiga vinster mot slutet av sina matcher. Vilket man behöver göra för att ha chans på ligatiteln. I denna match möter man ett Aston Villa som med stor sannolikhet kommer ligga lågt vilket betyder att United kommer vara laget med boll. Ett United som gillar att hitta både Rashford och Martial som skapar oreda. Den stora mängden bollinnehav gör att man får med sig en del hörnor, då det låga Villa försvaret kommer vara tvungna att slå ut bollen till hörna.

Aston Villa har gjort det bra hela säsongen. Men man vet om att man har störst chans att vinna denna match genom att ligga lågt och satsa på kontringar. Det leder till att man inte kommer ha så mycket boll på offensiv planhalva vilket minskar chansen till hörnor. Och även om Villa har skapat extremt mycket hörnor denna säsong så är det bara i matcher som man varit bollförande i. När man har mindre boll så får man inte alls med sig lika många.

Förmodligen lär United ha de tufft att ta ledningen tidigt, vilket leder till att man kommer ha mer och mer boll. Det gör att man kommer få fler hörnor än sina motståndare. 

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.