Nyhet!

Speltips: Manchester United – Brighton (Premier League)

Det är dags för ligaspel även för United och Brighton efter landslagsuppehållet. En match mellan två lag som ligger i olika delar av tabellen. Men det är ett hörnspel som sticker ut lite och som har goda förutsättningar att sitta såhär på förhand!

Match: Manchester United – Brighton
Speltips: 
Brighton +1.5 hörnor
Odds: 
1.90
SpelbolagBet365
Units: 1

Manchester United kliver in i denna match med en andraplacering. Laget har periodvis gjort riktigt bra insatser. Men är det något lag man ständigt får problem mot så är det Brighton. Senast lagen möttes är ett bra exempel, för då blev Manchester laget totalt utspelade men lyckades tillslut vinna den matchen ändå. Kontentan av det hela är att de rödklädda spelar direkt dåligt mot Brighton vilket gör att hörnmatchen förloras. Efter detta landslagsuppehåll så har man haft flera spelare ute på uppdrag, vilket gör att de kommer ha tröttare ben än sina blåa moståndare. United snittar 5.2 hörnor per match, en låg siffra med tanke på sin posistion i tabellen. Dock är det inte så konstigt eftersom Rashford och Greenwood oftast har startat på varsin kant, spelare som viker in och skjuter hellre än att slå ett inlägg.

Brighton gör en fantastisk säsong sett till spelet, för att det är ofta man spelar ut sina moståndare. Tyvärr så visar tabellen något annat eftersom de ligger precis ovanför nedflyttningsplatserna. Problemet har varit att sätta dit sina många målchanser. Men ett hörnsnitt på 5.9 per match och är laget som skapat femte flest hörnor i hela ligan så är de ett bra fotbollslag. Landslagsuppehållet kan ha varit en nödvändig vila då laget knappt har några landslagsspelare vilket gör att de lär vara piggare än United.

Spelet har suttit i sex av de senaste åtta mötena lagen emellan. Det är också en stor chans att United tar ledningen, vilket bara gynnar spelet extra. Hur som helst tror undertecknat på en jämn match där Brighton är laget som har den extra orken för att skapa flertalet hörnor.

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.